Choose country

DK Denmark NL Netherlands NO Norway SPONS Sponsor B2B B2B SE Sweden

Chews

PurePower Chews er energi til løp, sykling og andre sportsgrener, hvor du gjerne vil unngå å stoppe opp for å få et energitilskudd under både trening eller konkurranse. De små stjerne formede stykkene er enkle å ta ta på farten, også smaker de så gost at det nesten burde vært forbudt – og finnes i flere smaksvarianter. Bestill i dag, og få enkel energi i små, praktiske doser i løpet av få dager.

PurePower Chews er smarte, velsmakende energi, som er proppet med raske karbohydrater. De gir deg en rask energiboost når du er i ferd med å gå tom for energi, og er enkle å innta uten å måtte gå av sykkelen eller stoppe midt i løpeturen.

Det er bare å stikke hånden ned i lommen og ta den neste munnfullen med din favorittsmak fra PurePowers forskjellige chews. Du trenger ikke ta blikket bort fra veien.

Du reduserer risikoen for å miste fart fordi du stopper opp, faller eller krasjer under treningsøkten. For det er lett å gå glipp av noe når du famler med innpakningen eller må legge hodet bakover for å få i deg energiboosten. 

Mere information

{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
TILBUD
{{product.Title}} {{product.Title}}

En pakke med Chews tilsvarer 40 ml energigel

Du bestemmer dosen enkelt ved å ta en, to eller alle delene etter behov. En pakke PurePower Chews inneholder 12 vingummibiter. Hvis du tar dem alle på en gang, vil du få samme mengde energi som om du konsumerte 40 ml energigel. Så hvert stykke tilsvarer 3,33 g energigel.

Du merker vanligvis effekten innen 5-15 minutter. Da er det relativt enkelt å time inntaket slik at du unngår at blodsukkeret faller helt før neste bratte stigning eller rett før mål.

Kjøp PurePower Chews i dag

Hvis du elsker vingummi, er PurePower Chews tingen for deg. PurePower Chews finnes i flere forskjellige smaker, og gjør det like morsomt å få en rask energiboost på turen som å spise godteri i helgen.

Som alltid er produktene våre utviklet av idrettsutøvere for idrettsutøvere, og testet av noen av de mest seriøse idrettsutøverne her hjemme. Derfor er du sikker på at du alltid får et produkt som gir deg det beste resultatet på den enkleste og mest praktiske måten.

Så bla opp, finn din favorittsmak og bestill i dag. Da kan du glede deg til å ta en bit energivingummi eller flere neste gang du skal ut å trene.

Kjøp for ##AMOUNT## og motta en gratis gave