Choose country

DK Denmark NL Netherlands NO Norway SPONS Sponsor B2B B2B SE Sweden

Energigel

PurePower Energy Gels er den perfekte løsningen for å friske opp energilagrene dine. Med 69 % karbohydrater absorberes gelen enkelt og raskt av kroppen. Vår energigel er tilgjengelig i 6 varianter, 3 med koffein (nøytral, bringebær, appelsin) og 3 uten koffein med probiotika (Cola, solbær, te-sitrus). Utviklet for løpere, syklister og triatleter, er energigel et enkelt og effektivt alternativ til energibarer og energidrikker.

Vår Energy Gel er utviklet i Danmark og har en konsistens som er lett å svelge, og den er lett å åpne og konsumere på farten. Gelen består primært av karbohydrater og maltodekstrin og fruktose.

Mere information

{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
TILBUD
{{product.Title}} {{product.Title}}

PurePower Energy Gels er utviklet av idrettsutøvere for idrettsutøvere, så du er sikker på en effektiv og kvalitetsbevisst energiløsning.

For å få mest mulig ut av PurePower Energy Gels, er det viktig å integrere dem i treningsplanen din, spesielt når du forbereder deg til et maraton.

Energigeléer er en rask og effektiv måte å fylle opp energilagrene på, og de er enkle å ta med seg på farten. Det er lurt å starte med å innta en energigelé i begynnelsen eller midt i treningen, slik at kroppen er godt forberedt på de kommende utfordringene. Innta deretter energigeler med visse intervaller slik at konsentrasjonen ikke blir for høy. Ta dem med minst 40-50 minutters mellomrom.

Det er også lurt å bruke energigeler både til trening og konkurranse, slik at kroppen kjenner produktet og er vant til det. Dette vil gjøre det lettere for deg å få mest mulig ut av energigelene under maraton.

Det er også avgjørende at du samtidig som du inntar energigeler, inntar rikelig med væske. Væske er avgjørende for kroppens funksjon og vil hjelpe deg å unngå negative bivirkninger.

Alt i alt vil energigeler være et nyttig supplement til treningen når du forbereder deg til et maraton og vil hjelpe deg med å fylle opp energilagrene dine slik at du kan yte ditt beste.

PurePower Energy Gels er ikke bare begrenset til løpere

Gelene våre kan også brukes av idrettsutøvere i andre idretter. Syklister, triatleter og andre utholdenhetsutøvere kan dra nytte av geler da de raskt og effektivt leverer karbohydrater til kroppen.

Gelene er tilgjengelige i 6 varianter, 3 med koffein og 3 uten, slik at alle kan velge den som passer best for deres behov. Enten du ønsker å øke energien under en lang sykkeltur eller gi deg selv et løft under en Ironman, har PurePower Energy Gel en gel som passer dine behov.

Det er viktig å innta energigel under trening eller konkurranse slik at kroppen kan opprettholde energinivået. Spis gelene med visse intervaller og sørg for å innta nok væske, da dette vil bidra til å unngå urolig mage.

PurePower Energy Gels er dansk utviklet av idrettsutøvere for idrettsutøvere, noe som betyr at produktet er laget for å møte de spesifikke behovene til utholdenhetsutøvere. Så enten du er en løper, syklist, triatlet eller en annen type utholdenhetsutøver, kan du stole på at PurePower Energy Gels vil gi den energien du trenger.

For fotballspilleren eller utøverne som driver med lagidretter.

Ja, ikke bare løpere og syklister, men også fotballspillere kan ha nytte av å bruke geler i trening eller kamp. Spesielt hvis du er en spiller som løper mye eller ofte spurter i løpet av en kamp, ​​kan geler være en nyttig kilde til rask energi.

Geler er enkle å ta med seg på banen og raske å konsumere, slik at du kan få et løft av energi akkurat når du trenger det. De inneholder ofte karbohydrater som raskt kan omdannes til energi og bidrar til å opprettholde blodsukkernivået under krevende aktiviteter.

Det er imidlertid viktig å huske at geler ikke er en erstatning for et sunt og balansert kosthold. Du bør likevel sørge for å spise et variert kosthold som gir deg de nødvendige næringsstoffene du trenger for å yte best mulig. Men geler kan være et nyttig supplement i de situasjonene hvor du trenger ekstra energi og støtte for å prestere.

5 tips for å redusere sjansen for urolig mage

Har du mageproblemer kan det være en utfordring å innta geler under trening eller konkurranse. Derfor er det viktig å ta hensyn til følgende tips:

Velg et produkt som inneholder en blanding av forskjellige sukkerarter, som glukose, fruktose og maltodekstrin. Dette kan bidra til å forbedre absorpsjonen og redusere risikoen for mageproblemer. TIPS: PurePower Sport gjør det
Tren med produktene før løpsdagen så du vet hva kroppen tåler. Dette kan variere fra person til person, så prøving og feiling er viktig for å finne det produktet som fungerer best for deg.
Ta rikelig med væske med gelene. Væsken vil bidra til å transportere gelene gjennom fordøyelsessystemet og forbedre deres absorpsjon.
Spis gelene med jevne mellomrom som passer din karbohydratforbrenning. Det er best å konsumere dem kontinuerlig i stedet for å konsumere en stor mengde på en gang.
Hvis du fortsatt har problemer med magen, bør du vurdere å bytte til chews i stedet for geler. Med chews kan du dosere sukkerinntaket langsommere, noe som kan hjelpe kroppen til å absorbere sukkermengden.

Det er alltid viktig å lytte til kroppen din og finne den strategien som fungerer best for deg når det kommer til inntak av geler under trening eller konkurranse.

Kjøp for ##AMOUNT## og motta en gratis gave