Choose country

DK Denmark NL Netherlands NO Norway SPONS Sponsor B2B B2B SE Sweden

Energibar

PurePower Energy Snack er perfekt for løpere, syklister, svømmere eller idrettsutøvere som driver med andre idretter som krever ekstra energi. I tillegg er det en rask og enkel måte å få litt i magen før eller under en treningsøkt.

Alle våre energibarer er danskutviklede, laget primært av havre og består av samme grunnoppskrift, nemlig oppskriften på vår originale energibar. Deretter har vi valgt å lage ytterligere fire varianter; en med kakao, for deg med søtsuget, og en med tranebær og kjerner for deg som ønsker en litt friskere energibar. Videre har vi en med peanøtt/karamell som du vil merke at du får vann i munnen av, og nå sist en kokosvariant som får deg til å tenke på noe eksotisk.

Våre populære energibarer finnes i følgende varianter; original, kakao, tranebær, kokos og peanøtt/karamell.

Annika Langvad - VM Gullvinner i terrengsykling
"Mine første tanker da jeg først tok en bit av PurePowers Energy Snack Cocoa var, vent, hvor gode er de ikke? De er akkurat som julekonfekt."

 

Energibar

Mere information

{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
TILBUD
{{product.Title}} {{product.Title}}

PurePower er Danmarks ledende leverandør av energibarer og alle våre produkter er også dansk utviklet.

PurePowers energibar / Energy Snack er en god blanding av sakte absorberende karbohydrater og raskere karbohydrater. De langsomme kommer fra havre og de raske kommer fra glukosesirup. Energibaren vår passer for en rekke idrettsutøvere, inkludert utholdenhetsidretter som løping, sykling, MTB, svømming, badminton og håndball. Energibaren vår kan også brukes i hverdagen dersom du trenger en energiboost. Alle energibarene våre kan konsumeres under trening for å erstatte tapte glukoselagre eller før trening for å gi energi til kroppen.

En energibar kalles også sportsbar og er en müslibar som inneholder mye karbohydrater og noen av dem inneholder også litt protein. En energibar brukes vanligvis før trening, men i enkelte idretter brukes den også under selve treningen. Dette er imidlertid ikke å foretrekke i idretter hvor du blir veldig tungpustet. Siden en energibar må tygges godt og grundig, er den ikke det foretrukne energiproduktet hvis du er veldig tungpustet. Her vil det være å foretrekke å bruke en energigelé eller energidrikk under selve treningen og bare bruke en energibar før treningen.

Energibar for triatlon

Triatlon er en av de hardeste fysiske aktivitetene, da den kombinerer både løping, svømming og sykling, så her trenger du energi, selv etter et skikkelig måltid. Du kan med fordel spise en energibar før en konkurranse, men du trenger også energi under konkurransen/treningen. Valg av løype vil avhenge mye av preferansene til hver enkelt utøver. Som nevnt ovenfor er energibarer imidlertid ikke å foretrekke hvis du er veldig andpusten, og vi anbefaler derfor Carbo Race Energy Drink og/eller Energy Gel.

Triatleten Betina Schmidt anbefaler hvilke energiprodukter du kan bruke her.

Energibar for sykling

Mangler du bare det siste for å krype over åsene? Eller tror du at en hard og lang tur på raceren tærer på kroppens energinivå? Da bør du kanskje vurdere en PurePower Energy Snack, som vil gi deg et ekstra push med energi før eller under treningsturen. Når du sykler er det viktig at en energibar ikke er for vanskelig å tygge eller svelge, derfor har vi utviklet en energibar som er veldig lett å svelge og smaker helt fantastisk. Energibar for sykkelturer er kun viktig hvis du skal sykle en lengre tur. På korte turer kan du nøye deg med vann eller eventuelt en energidrikk. Energibarer kan også være gode å spise etter sykkelturen, slik at du raskere kan gjenopprette kreftene.

PurePowers energibar erstatter ikke et normalt sunt kosthold, men fungerer som ekstra energi under hard trening.

Kjøp for ##AMOUNT## og motta en gratis gave