Choose country

DK Denmark NL Netherlands NO Norway SPONS Sponsor B2B B2B SE Sweden

Proteinbar

Med en PurePower Proteinbar eller Protein Snack får du en effektiv og hurtigvirkende proteinbar som gir deg proteiner på en enkel og rask måte – og med akkurat den smaken som er din favoritt. Den er perfekt både for restitusjon etter en hard treningsøkt, eller som et ekstra supplement underveis, som samtidig føles som en liten belønning. Velg den smaken du liker best og bestill online i dag.

Proteiner er viktige for restitusjonen av musklene dine. Både etter trening og når du har deltatt i en konkurranse. Her må musklene bruke proteinene til å bygge opp de skadede muskelfibrene, og jo raskere og lettere musklene kan tilføres proteiner, jo større effekt får du av innsatsen.

Mere information

{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
TILBUD
{{product.Title}} {{product.Title}}

En proteinbar som gir raske proteiner

Det er nettopp derfor vi har laget en serie med proteinbarer og proteinsnacks uten ekstra tilsatt fiber. På denne måten avbrytes ikke opptaket av proteiner og energien som proteinbaren inneholder over lengre tid.

I stedet sørger energien i proteinbaren for at forbrenningen setter i gang, slik at proteinene kan komme enda raskere til muskelfibrene som trenger dem i forbindelse med restitusjon.

Så velsmakende at det burde forbys

Samtidig har vi tilsatt deilige smaker av f.eks. karamell og kokos. Dette gjør våre proteinbarer og proteinsnacks like deilige og hyggelige å spise som de usunne alternativene som kun inneholder raske karbohydrater.

På denne måten blir proteinbaren også en ekstra liten belønning – enten etter trening, eller som et kjærlig klapp på skulderen under treningsøkten eller på ruten. Det gir deg den ekstra motivasjonen og den ekstra mentale styrken til å komme helt i mål.

Kjøp enkeltvis eller i esker

Når du først har prøvd våre deilige proteinbarer og proteinsnacks, er det ingen vei tilbake. Derfor selger vi dem enkeltvis – slik at du kan få smaken på det gode – og i praktiske esker med 24 stykker i, slik at du alltid har dem klare til treningen i rikelige mengder – og får dem til den beste prisen.

Samtidig kan du være stolt av at de – sammenlignet med andre proteinprodukter – tar opp nesten ingenting i vesken din, at de lett får plass i lommen, og at du slipper å bruke tid på å gjøre de klare. Det er bare å ta dem ut, åpne pakken, bite og nyte den herlige smaken – og bli henrykt over effekten.

Kjøp PurePower proteinbarer og proteinsnacks på nett

Når du kjøper proteinbarer eller proteinsnacks hos PurePower får du gode og ordentlige produkter som er utviklet av idrettsutøvere for deg som trener eller tar konkurransene dine på alvor.

Alle produktene våre er produsert i Danmark, så du kan være sikker på at de overholder de danske reglene og kravene for mat og kosttilskudd for idrettsutøvere. Og er produsert under trygge og hygieniske forhold.

Så rull opp, velg din favorittsmak og bestill de deilige proteinbarene og proteinsnacksen hjem på nett nå, og se frem til å få mer ut av treningen og en velsmakende klapp på skulderen etter kraftprestasjonen din om noen dager.

Kjøp for ##AMOUNT## og motta en gratis gave