Choose country

DK Denmark NL Netherlands NO Norway SPONS Sponsor B2B B2B SE Sweden

Proteinpulver

Restitusjon finner sted etter treningen og er perioden hvor kroppen hviler og samler krefter.

Under trening brytes kroppen ned, så det er viktig å gi den tid til å bygge seg opp igjen. Kroppen kan gjøre dette på egen hånd, men ved å gi ekstra næring kan dette skje mye raskere enn det ellers ville gjort.

Når bør du innta et restitusjonsprodukt/-måltid?
Det er viktig å innta et restitusjonsmåltid så snart som mulig etter trening, muligens samtidig med tøyingen.

Restitusjon er viktig for kroppen din hvis du ønsker å komme i bedre form, da restitusjon er med på å gjøre kroppen sterkere.

Mere information

{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
TILBUD
{{product.Title}} {{product.Title}}

PurePower-proteiner

PurePower restitusjonsprodukter er danskutviklet og av beste kvalitet, slik at du får mest mulig ut av treningen! Vi prøver å ha noe for enhver smak, så du har muligheten til å innta kosttilskudd ved å drikke eller spise.

PurePower Recovery er et optimalt restitusjonsprodukt for etter trening med god aminosyreprofil, lettopptakelige karbohydrater i form av maltodekstrin og fruktose, og sist men ikke minst fantastisk smak.

Les mer om fruktose og maltodekstrin her.

Restitusjon innebærer at kroppen bygger seg opp igjen etter trening. Jo hardere du trener, desto viktigere er det for kroppen å restituere seg. Det er spesielt nødvendig hvis du trener hard styrketrening, hard cardio eller bare cardio over lengre tid. Her må du være oppmerksom på å la kroppen få hvile, slik at den kan komme seg etter den harde treningen og deretter bli sterkere.

Jo mer du trener, jo sterkere blir kroppen din. Dette skyldes restitusjon, da kroppen forbereder seg på en ny treningsøkt. Denne prosessen kalles superkompensasjon. Hvis du derimot ikke lar kroppen restituere seg, vil den ikke ha mulighet til å bygge seg opp igjen og bli sterkere, og du får ikke mest mulig ut av treningen.

Spis helst restitusjonsprodukter/måltid innen 30 minutter i følgende situasjoner:

Når du trener mer enn to ganger om dagen
Når du har harde treningsøkter som varer i 60 minutter eller mer
Etter styrketrening

Hva er den optimale sammensetningen av karbohydrater og proteiner i et restitusjonsprodukt/-måltid?

0,4 g protein per kg kroppsvekt
1,0 g karbohydrat per kg kroppsvekt

(Kilde: Søren Lavrsen - idrettsforsker ved Aarhus Universitet)

På slutten av treningen må kroppen restituere seg, noe som betyr å bygge opp muskelfibre fra de depotene som er tilgjengelig. Derfor er det viktig at kroppen får næring fra riktige typer ernæringskilder. I restitusjonsprosessen bryter kroppen ned proteiner til aminosyrer, som brukes til å regenerere for eksempel muskelfibre, og protein spiller derfor en betydelig rolle i restitusjonsperioden. Poenget er imidlertid at i forbindelse med nedbrytningen av proteinet bruker energi, og dersom den eneste ernæringskilden er protein, så vil kroppen måtte jobbe mer for å kunne omdanne proteinet til brukbare aminosyrer.

Er du i tvil om du bør bruke proteinpulver eller restitusjonspulver? Så les mer her.

Etter intensiv langvarig trening eller konkurranse over en time vil spesielt energidepotet tømmes, dersom det ikke er mulig å vedlikeholde det underveis. Dette fører til en ikke-optimal restitusjon, da det er en risiko for at kroppen ikke får tilgang til ønsket mengde protein for konvertering, da det er gjort noe med selve omdannelsesprosessen. Et restitusjonsprodukt må derfor inneholde en rekke lettopptakelige karbohydrater, slik at kroppen får tilstrekkelig energi til å omdanne proteinet.

Les mer om hvorfor restitusjon er viktig her.

Kjøp for ##AMOUNT## og motta en gratis gave