Choose country

DK Denmark NL Netherlands NO Norway SPONS Sponsor B2B B2B SE Sweden

Hydro Tabletter

PurePower Hydro Tabs inneholder elektrolytter og salt og bidrar dermed til å opprettholde væskebalansen slik at du kan yte bedre lenger. En ting er å drikke mye vann, men hvis kroppen ikke klarer å binde væsken, får du ikke så mye ut av det. Nettopp derfor er det viktig å få i seg salter og mineraler slik at kroppen lett kan ta opp væsken.

Vi har laget et rør med brusetabletter slik at det knapt kan bli enklere for deg. Alt du trenger å gjøre er å kaste en tablett i vannflasken, og du er i gang.

Husk at ytelsen allerede er begrenset ved 2 % dehydrering.

Hydro-tabs
Mere information

{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
TILBUD
{{product.Title}} {{product.Title}}

PurePower Hydro Tabs

Våre brusetabletter inneholder vitaminer og mineraler (elektrolytter). Hydro Tabs løses lett opp i vann og gir en frisk smak av enten røde bær, bringebær eller sitrus.

Med PurePower Hydro Tabs kan du enkelt blande din egen sportsdrikk enten du er hjemme eller på farten. Denne brusetabletten fungerer superbra for de svette spinningøktene over vinteren (les mer om bruk av elektrolytter om vinteren), hvis du trener ute om sommeren eller trener sørover. Alt i alt fungerer det bra hvis du svetter mye og ønsker å kontrollere væskebalansen. Les om salt- og væskebalanse her.

PurePower brusetabletter kan brukes før, under og etter trening. De inneholder verken fett eller protein, men er i stedet høye på vitaminer og mineraler. Brusetablettene inneholder ikke direkte energi, men vi har to varianter av Hydro Plus – her inneholder en tablett 75 mg koffein, som tilsvarer en mild kopp filterkaffe. En vanlig kopp filterkaffe inneholder ca. mellom 70-175 mg koffein.

Kramper i bena

Lider du av kramper i beina under eller etter trening, så må du lese med her.

Mangel på salt (natriumklorid), jern eller B-vitaminet folsyre kan være årsaken til leggkramper. En av grunnene til at du mangler dette er at kroppen ikke binder væsken ordentlig, og når du svetter mye under trening mister kroppen disse mineralene. Det er her Hydro Tabs kan gå inn og hjelpe, nettopp fordi de både inneholder salt, jern og mineraler. Vi har hørt fra flere kunder at de før de tok i bruk produktet vårt led av kramper, som i ettertid har løst seg fordi de har begynt å bruke brusetablettene våre.

Tips!

Hydro og Hydro Plus brusetabletter kan med fordel blandes med vårt energipulver Carbo Race Neutral. På denne måten oppnås effekten av ingrediensene fra brustablettene kombinert med karbohydrat for kroppens forbrenning.

Hydro Plus er brusetabletter for deg som vil ha alt i ett! Hydro Plus inneholder både elektrolytter og koffein.

Er sportsdrikken din ikke sterk nok? Da kan du kaste en ekstra Hydro Tab i drikkeflasken.

Kjøp for ##AMOUNT## og motta en gratis gave