Choose country

DK Denmark NL Netherlands NO Norway SPONS Sponsor B2B B2B SE Sweden

Sportsdrikk

Energipulver fra PurePower gir en deilig sportsdrikk full av energi.

Trener du utholdenhetsidretter som sykling, triatlon, løping, MTB, badminton eller svømming, spiller karbohydrater en viktig rolle i prestasjonen din. Inntak av energipulver bidrar til å holde blokksukkeret stabilt og glykogenlagrene fulle. Derfor er det også viktig at du velger riktig energikilde for å få mest mulig ut av treningen.

Mere information

{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
TILBUD
{{product.Title}} {{product.Title}}

Det er her PurePowers Carbo Race kommer inn i bildet.

Carbo Race er et energipulver som blandes med vann, hvorpå du får en deilig energidrikk som er lett å innta under trening.

PurePower energipulver er utviklet i Danmark og har deilige naturlige smaker. Perfekt hvis du trenger litt ekstra energi under trening eller om du har lange treningsøkter. Carbo Race er en energidrikk basert på henholdsvis isomaltulose, fruktose og maltodekstrin.

Å innta energidrikk/energipulver i forhold til væskebalanse er en åpenbar fordel under trening, fordi energipulver/energidrikk bidrar til å opprettholde væskebalansen. Hvis væsketapet blir for stort, så har det en drastisk negativ effekt på prestasjonen din. Faktisk indikerer noen studier at et væsketap på bare to prosent av kroppsvekten din vil svekke musklenes evne til å jobbe med så mye som 20 prosent. Det skal imidlertid sies at det også finnes studier som sier det er noe mindre. Men begge studiene sier at dersom væsketapet ditt blir for stort, vil evnen til å prestere reduseres.

Fra bøtter til poser!

Vi går nå over fra 1½ kilo plastbøtter til 1 kilos poser på alle våre pulverprodukter. Dermed sparer vi miljøet for både CO2-utslipp og plastavfall. Og det blir lettere for deg å kvitte deg med emballasjen i din avfallssortering.

Samtidig vil bestillingen din veie mindre, så det koster mindre CO2 å levere den til deg.

Så i fremtiden kan du trene med mye bedre samvittighet overfor miljøet.

Men du får mer ut av det enn det!

Kjøp flere smaker og få masserabatt

Tidligere var den eneste måten du kunne få en bedre pris på energipulveret ditt på å kjøpe en større bøtte.

Så hvis du ville ha litt variasjon i smak, måtte du kjøpe flere 1½-kilos bøtter eller en 3 kg bøtte, og si farvel til volumrabatten. Eller bare endre smaker hver gang du har kjøpt en ny bøtte.

Fremover blir det annerledes.

For når du i fremtiden bestiller 3 eller 5 energipulverposer med forskjellige smaker i samme rekkefølge, gir vi deg kvantumsrabatt!

Da kan du både få større variasjon i smak og samtidig få en bedre pris. Alt du trenger å gjøre er enten å velge pakken Mix 3 kg. Carbo Race Electrolyte eller Mix 5 kg. Carbo Race elektrolytt.

Når og hvem bør bruke energidrikker?

PurePower energidrikk er spesielt utviklet for idrettsutøvere som trener mye, inkludert triatleter, syklister og svømmere.

Løper du 3-5 kilometer tre ganger i uken, er det ikke her du skal bruke pengene dine. Her kan du enkelt møte dine behov gjennom et allsidig kosthold. Trener du flere ganger i uken og med treningsøkter på over en time av gangen, vil energidrikker ha svært god effekt på prestasjonen din.

Syklist
Skal du på en lengre sykkeltur (3 timer), anbefaler vi at du supplerer energidrikken med en energibar halvveis i treningen. Vil du vite mer kan du lese vår ambassadør Eva Synnestvedt Hansens veiledning til landeveissykling. Finn veiledningen her.

Svømming
Energidrikk for svømmere er et must! Vi anbefaler at du som svømmer bruker energipulver under treningen og både før og under konkurransedager. På konkurransedager anbefaler vi at du bruker en energibar halvveis gjennom dagen din, og etter siste konkurranse anbefaler vi at du bruker en restitusjonsdrikk som er 2/3 karbohydrater og 1/3 protein som vår Recoveryor proteinbar. Dette gjelder også etter daglig trening. Vil du vite hvordan en tidligere OL-deltaker bruker energipulver? Finn veiledningen her.

Har du spørsmål om en annen sport, er du alltid velkommen til å kontakte oss via info@purepower.dk eller direkte på vår Facebook-side PurePowerdk

Energidrikk med elektrolytter

Trener du ekstra hardt, over lengre perioder eller i sydens sol, trenger kroppen mer væske ettersom du svetter mer. En normal reaksjon på dette er å drikke mer vann, men dette er ikke alltid løsningen. Når du presser kroppen din, skiller den ut elektrolytter. Elektrolytter er et næringsstoff med salter og mineraler som bidrar til å opprettholde en god væskebalanse, da de hjelper deg med å absorbere væsken i kroppen. Derfor kan det om du bruker elektrolytter eller ikke være en viktig faktor. Her er Carbo Race Electrolyte et veldig godt alternativ, siden du får energidrikk og elektrolytter i ett.

Kjøp for ##AMOUNT## og motta en gratis gave