Choose country

DK Denmark NL Netherlands NO Norway SPONS Sponsor B2B B2B SE Sweden

Betaling

Alle priser vises i norske kroner (NOK) på nettsiden og inkludere moms og toll. Prisene kan endres og tilbud kan trekkes tilbake til enhver tid.

Purepower aksepterer betaling med VISA betalingskort eller Mastercard betalingskort.

Purepower krypterer all kortinformasjonen din med den såkalte SSL-protokollen (Secure Socket Layer). Dette betyr at uvedkommende ikke kan lese kortnummeret ditt eller annen informasjon under transaksjonen med PBS.

Levering

Vi tilbyr både hjemlevering med Helthjem og levering med Bring til pakkebutikk. Bestillinger leveres under normale omstendigheter innen 2-5 virkedager.  

Vi tilbyr gratis frakt ved bestillinger over 600 kr og når man velger pakkebutikk som leveringsalternativ. 

Du vil motta en e-post og/eller SMS når pakken kommer.

Klagerett

Purepower gir reklamasjonsrett i henhold til forbrukerkjøpsloven, herunder fabrikasjons- og materialfeil som oppdages ved normal bruk av produktet. Varen er utstyrt med batchnr. i form av en holdbarhetsdato. Det bør henvises til dette ved kontakt med Purepower. Reklamasjonsretten dekker ikke feil og skader, direkte eller indirekte forårsaket av feil håndtering. Reklamasjon på feil og mangler som bør avdekkes ved vanlig undersøkelse av varene, skal meddeles Purepower innen rimelig tid. Varen kan i ettertid returneres for bytte eller etter avtale om nødvendig. kreditering. I forbindelse med klagesaker bærer Purepower returkostnader i rimelig grad.

Reklamasjon og retur av varer
Ved feil, mangler el tapte leveranser, vennligst kontakt:

Purepower
Smedevej 1
7870 Roslev
E-post: info@purepower.dk

Varer returneres også til denne adressen - vær oppmerksom på at vi ikke mottar pakker sendt pr kontantbetaling ved levering. Retur kan også gjøres ved å nekte mottak eller ved å overlevere varen personlig til oss. Det promoterer ekspedisjonen dersom tilstrekkelig informasjon følger med pakken - for eksempel kopi av ordrebekreftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkontoen som refusjon kan skje til, samt kopi av ev. tidligere korrespondanse etc.

Refusjon

Ved avtalte dekorasjoner, returvarer eller forhåndsbetalte varer som avbestilles før utsendelse, skal det foretas hel eller delvis tilbakebetaling av kjøpesummen. Refusjon skjer som regel alltid ved bankoverføring, og Purepower trenger derfor informasjon om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Denne informasjonen er ikke sensitiv og kan avsløres uten videre. e-post eller annen tradisjonell form for korrespondanse.

Angrerett

Det er 14 dagers returrett på varene, regnet fra den dagen de er mottatt. Hvis du velger å angre et kjøp, returnerer du varen i samme stand og mengde som du mottok den. Når varen er returnert og godkjent, vil kjøpesummen (ekskl. returporto) bli refundert til din konto innen 10 dager etter vi har mottatt varene. Du må selv dekke kostnadene ved retur. 


Personopplysningspolicy


For at du skal kunne inngå avtale med oss ​​trenger vi følgende informasjon:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-postadresse.

Vi registrerer dine personopplysninger med sikte på å kunne levere varene til deg.

Personopplysningene registreres hos PurePower og lagres i fem år, hvoretter opplysningene slettes.

Behandlingsansvarlig på https://www.purepower.dk er Charlotte Nielsen, administrasjon og kundeservice.

Din informasjon blir ikke videreformidlet eller solgt til tredjeparter

Som registrert hos PurePower har du alltid rett til å protestere mot registreringen. Du har også rett til innsyn i hvilke opplysninger som er registrert om deg. Du har disse rettighetene i henhold til personopplysningsloven og henvendelser i forbindelse med dette rettes til: Care@toft-group.dk

 

 

Kjøp for ##AMOUNT## og motta en gratis gave